برگزاری وبینار علمی، به مناسبت روز جهانی غذا و هفته سلامت
به گزارش روابط عمومی استان گلستان ، وبینار علمی با موضوع نگاهی به محصولات و نوشیدنی ها بر پایه مالت از دیدگاه تغذیه ای در روز شنبه مورخ 99/08/03 راس ساعت 10 صبح به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان گلستان و با حضور مسئولین محترم کشوری جناب آقای دکتر مهدی، معاون محترم دانشجویی فرهنگی ، سرکار خانم دکتر اورنگی، مشاور محترم بانوان دانشگاه فنی و حرفه ای و جمعی از روسای محترم مراکز استانی و سایرعلاقمندان به این حوزه در سالن اجتماعات آموزشکده فنی و حرفه ای دختران مائده گرگان به صورت مجازی برگزار گردید.
سخنران علمی این وبینار سرکار خانم دکتر کشیری، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گلستان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ، نکات مفید و جامعی در خصوص کاربردهای مالت، فرآیند مالت سازی، خشک کردن و ریشه گیری، تولید ماء الشعیر، فرآیند عصاره گیری مالت، انواع ویتامین ها و مواد معدنی و مغزی ارائه نمودند. در این وبینار بیش از 15 استان و دستگاه اجرایی شرکت داشتند.